Matthijs Gall.nl - Маттайс Галл.нл

SEOUL EKATERINBURG MOSKOU BEIJING PYONGYANG SHANGHAI HONG KONG HANOI BANGKOK

dinsdag, augustus 29, 2006

Bedankt! 감사합니다!

Honour to Mao

Mijn Korea-avontuur is nu een week geleden afgelopen, en daarmee komt ook het 'Matthijs in Korea'-weblog tot een einde. Graag wil ik iedereen bedanken die in de afgelopen 9 maanden deze website hebben bezocht, en met mij hebben meegeleefd. Deze tijd is in elk geval een fantastische tijd geweest, waarschijnlijk zelfs het meest bijzondere en fantastische dat ik tot nu toe in mijn leven heb meegemaakt. Ook iedereen die het mede heeft mogelijk gemaakt dus heel erg bedankt.

Hoewel je het aan de oppervlakte waarschijnlijk niet direct ziet denk ik zeker ook dat ik van deze tijd erg veel heb geleerd, het mijn blik op en begrip van de wereld zeer heeft verruimd, en het de verdere loop van mijn leven waarschijnlijk wel zal beinvloeden. Zo ben ik aardig vastbesloten om nog vaker in het (verre) buitenland te gaan wonen.

Hoewel ik nog niet terug had gewild begint Nederland ook weer te wennen, en ebt de wat negatieve teneur van het vorige bericht gelukkig weer wat weg. Sowieso is het geweldig om alle vrienden en familie eindelijk weer te kunnen zien, want jullie heb ik in al die tijd wel gemist.

Hoewel het mogelijk is dat ik nog een interessant verhaal of bijzondere foto's boven water haal en hier plaats, is het weblog hierbij in principe dus afgesloten. Hopelijk kan ik het snel weer heropenen voor een interessant en mooi nieuw hoofdstuk in mijn leven. :)

1 reacties:

Op 1/9/06 18:00 , Winfried zei...

Lieve Thijs,

Heel veel dank voor het mooie verslag op je website !

Je vadertje, Winfried

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina