Matthijs Gall.nl - Маттайс Галл.нл

SEOUL EKATERINBURG MOSKOU BEIJING PYONGYANG SHANGHAI HONG KONG HANOI BANGKOK

zondag, september 10, 2006

Beijing foto's 北京

Op weg naar Noord-Korea ben ik in april/mei ook een week in Beijing geweest. Bij terugkomst was ik echter zo met stomheid geslagen door de N-Koreaanse ervaringen dat Beijing hier verder onbesproken is gebleven. Toch wilde ik jullie de foto's van Beijing niet onthouden, dus heb ik er alsnog een selectie uit gemaakt.


Klik op de foto voor het overzicht, of klik hier voor een diashow (slideshow) van de foto's.

Naast de bekende nummers als de Verboden Stad, het Zomerpaleis, de Tempel van de Hemel en de Chinese Muur heb ik ook gepoogd een indruk te geven van 'het gewone Beijing'. Daardoor zijn het wel 65 foto's geworden, maar ook dat is prima in 3 tot 5 minuutjes te bekijken. Veel plezier!

Verboden stad Zomerpaleis Tempel v/d Hemel Chinese Muur

Labels: