Matthijs Gall.nl - Маттайс Галл.нл

SEOUL EKATERINBURG MOSKOU BEIJING PYONGYANG SHANGHAI HONG KONG HANOI BANGKOK

zondag, november 12, 2006

Matthijs naar Россия

Zaterdag 25 november, ongeveer 2 weken na nu, ga ik naar Rusland!
Althans in principe. Alles is geregeld, tickets, verzekeringen, officiële uitnodiging (nodig voor visum). Ik moet nog één ding aanvragen: het visum zelf. Dat kon niet eerder, aangezien ik nog wachtte op een aantal benodige papieren. (Wat een gedoe zeg, zo'n visum voor Rusland.)
In principe zou het wel goed moeten komen, maar zeker is het pas als ik 'm echt heb.

Ik ga in de eerste plaats naar Rusland om Irina op te zoeken. Vanaf Keulen vlieg ik naar Moskou (Москва). Daar wacht ze me op en blijven we een paar dagen. Daarna gaan we per trein (30u) naar haar woonplaats Jekaterinburg (Екатеринбург), een grotere stad op de Oeral. Hier zal ik ongeveer 10 dagen blijven, om daarna via Moskou op 11 december weer terug te komen in Nederland.Update:
Vanochtend bij de ambassade geweest, in Den Haag. Wel moest er buiten (in de wind) in de rij gestaan worden, deze rij was echter erg kort en binnen ging alles bij mij uitermate vlot. Het lijkt wel alsof ik hiermee wat geluk heb gehad, want van mensen met wie ik in de rij stond hoorde ik dat er soms een gigantische rij buiten staat, of dat het indienen van de aanvraag tijden duurt omdat ze over elke komma's gaan zeuren.
Bij mij werden de papieren echter direct geaccepteerd, waardoor ik snel klaar was. Volgende week ligt het visum (in principe) klaar. De belangrijkste horde is genomen dus, op naar Rusland!

Labels:

1 reacties:

Op 21/11/06 23:35 , Jornt zei...

vet te vet
niet teveel wodka drinken he

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina